MENÜ

programajánló, április 14.,15. Budapest100, 100 éves házak ünnepe

Épületes Programajánló – 100 éves házak ünnepe

India, Man Sagar tó - Jai Mahal (travelingroundtheworld.com)

Vízipalota

2012-04-12 Views: 2382 AJÁNLÓ, ÉPÍTÉSZET, L, LUDBRIKO PROGRAM, M

Épületes programajánló ? Ludbriko a designutcában

Nagyon örülök, hogy elérkezett az első alkalom, amikor személyesen találkozhatok veletek. A Ludbriko és én ugyanis kilépünk a számítógépből. Most szombaton és vasárnap (április 14-15.-én) épületes játékokkal várlak benneteket a Király utcai játszótéren.

A kör alakú asztalnál találtok majd meg, ahol kirakózhattok, lesz memória-és képes kvízjáték is. Lerajzolhatjátok az utcátokat, és az alkotásaitokat itt a Ludbriko.hu-n ország-világ megcsodálhatja majd. No, persze nem csak én várlak majd benneteket.

Vásári sokadalom tölti majd be hétvégén a Király utcát, ugyanis az idei első Királyi Vásárt tartják a designutcában. Mivel a vásár vendége Visegrád és Brazília, láthattok majd középkori táncbemutatót, lovagi tornát, megismerkedhettek a Capoeiraval és szamba táncbemutatót is tartanak majd nektek.

Térjünk most vissza a Kazinczy és a Király utca sarkán lévő játszótérre, ahol megnézhettek majd egy különleges meseruha divatbemutatót, ültethettek növényeket és természetesen jó sokat játszhattok, hisz Magyarország legnagyobb játszóháza is bemutatkozik majd nektek.

Kis tesó, nagy tesó, szülők ? mindenki találhat majd kedvére való programot hétvégén a Király utcában!

Még egy fontos dolog: Bár mindannyian nagyon drukkolunk a jó időnek, de ha netán mégis esne, akkor is gyertek! Eső esetén a fedett Central Passage-ba költözünk.

 

Részletek: kiralyutcadesignutca.hu, kiralyivasar.hu

 

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , , , , ,

Mit szólsz hozzá?