MENÜ

Egy puhi, simogatható ovi

Egy puhi, simogatható ovi

óriások a városban - Pietari Posti

Óriás a városban

2014-07-30 Views: 3280 L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Játék a menzán

Ez a valami olyan, mint egy építőjáték, de nem az, vagyis egy picit mégis. Nem játékboltban kell majd keresni, hanem menzákon, vagy éttermekben.

Kész rejtély és kavarodás. Jöjjön hát a megfejtés, a rendrakás.

Ez bizony, egy 20 részes mágneses tányérkészlet. (Kicsit furcsa volt leírni a tányér szót, mert inkább hasonlítanak kis tárolórekeszekre az elemek, mint tányérokra.)

Miután eldöntötted,  hogy mit és milyen formájú tányérkából szeretnél enni, már el is kezdheted az építgetést. Az sem gond, ha utólag kívánsz meg valamit, hiszen újabb és újabb elemekkel egészítheted ki saját kis építményedet.

Mondjuk, a fentiekhez hasonló, komolyabb építmény egy szuszra történő összeillesztése már fennakadást okozhat egy svédasztalnál, vagy a menzai sorban. Az is igaz azonban, hogy a mágnesezett elemek ripsz-ropsz összeilleszthetők.

Ezzel a különleges készlettel nem csak a főzés, hanem az étkezés is alkotássá válik.

Josiah Jones készletének népszerűsítésére egy kiadványt készített.  Dizájnereket kért fel arra, hogy állítsák össze a számukra legideálisabb ebédet, majd tálalják fel azt a Modular Lunch Try névre hallgató készletben. A josiahjones.co.uk oldalról származó fenti fotókon ezek az ideális dizájnerebédek láthatók. A tervező szerint ez a készlet megoldás a tálalás monotonitásának megszüntetésére.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , ,

Mit szólsz hozzá?