MENÜ

Ákosnak (viahouse.com)

Ákosnak

csipkekerítés

Csipkekerítés

2012-03-01 Views: 1609 ÉPÍTÉSZET, L, M

Épületes programajánló – Tiéd a város

Be kell vallanom Nektek, volt már, hogy elaludtunk. Kapkodás, rohanás. Szerencsére nincs messze az ovi, de szaladás közben így is  arra gondoltam, bár csak lenne egy sokkal rövidebb út. Talán suliba, vagy edzésre menet veletek is előfordult már ilyesmi. Jól jönne ilyenkor egy varázspálca, amivel átalakíthatnánk az utcákat. Ha már lenne egy varázspálcám, sok-sok kis zöld folttal, parkokkal színesíteném a várost. A legnagyobb varázslatom pedig az lenne, hogy ne legyenek sötét szobák a városban. Ez persze egy igen nehéz varázslat, mert nagyon sok dolog kellene ahhoz, hogy minden lakásba bejuthassanak a napsugarak. Ehhez például széles utcákra, meg nagy belső udvarokra lenne szükség.

Azért meséltem el nektek mindezt, mert szombaton ti magatok is Város Varázslókká válhattok. Most a Ráday utca környékét építhetitek újjá, a kultúrAktív Egyesület segítségével. Szombaton, 11 órától a Két egér könyvesboltban elmondhatjátok, miért tetszik nektek ez a város, és hol használnátok varázspálcáitokat. A Tiéd a város elnevezésű programsorozatban az a jó, hogy nem csak beszélni lehet, hanem meg is építhetitek álmaitok Budapestjét.

Nagyon örülnék, ha beszámolnátok az elkészült városmakettről. Sok évig laktam a Ráday utcában, nagyon a szívemhez nőtt az a környék. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok arról a vidékről.

További részletek: epitettkornyezetineveles.blogspot.com, keteger.hu

 

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , , ,

Mit szólsz hozzá?