MENÜ

8-bites-világ

8 bites világ

A szivárvány színei

A szivárvány színei

2015-09-22 Views: 2982 KREATÍV, M

Hűtőmágnes építőkockából

színes hűtőmágnes építőkockákból - DIY

Nálatok is rajzokkal, órarendekkel és kedves emlékekkel van tele a hűtőajtó? Ha igen, akkor jól jöhetnek ezek az egyszerűen elkészíthető, vidám hűtőmágnesek.

készíts te is vidám hűtőmágneseket

Legfontosabb alapanyag a fakocka. A fa építőjáték elemei közül egyébként más formákat is kiválaszthatsz, azok is pont ilyen jól néznek majd ki. Szükséged lesz a kreatív üzletekben megvásárolható akrilfestékekre, visszaszedhető ragasztószalagra, mágnesekre, ecsetekre. Pillanatragasztót valószínűleg otthon is találsz, de inkább kérd meg szüleidet, hogy ők ragasszák fel vele a mágneseket!

így készül a vidám hűtőmágnes 1 - DIY

Első lépésben az építőelemek minden oldalát fesd le egy színnel. A fenti képeken 3 db hűtőmágnes készül: egy pink, egy kék és egy sárga. Száradás után a minták elkészítéséhez használd a visszaszedhető ragasztószalagokat, a minták széle így szép egyenes lesz. A képen látható, szivacsnyomda helyett parafadugót is használhatsz a köríves mintánál.

így készül a vidám hűtőmágnes 2 - DIY

A minták megszáradása után leszedheted a ragasztószalagot, és szólhatsz a szülőknek, hogy indulhat a pillanatragasztózás. Biztos vagyok benne, hogy a végeredmény nekik is nagyon tetszeni fog! Jó munkát!

fa építőkockákból hűtőmágnes

Ezt az egyszerű, de nagyon látványos kreatív ötletet a tellloveandparty.com-on találtam.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólások lezárva.