MENÜ

Főszerepben a búgócsiga

Főszerepben a búgócsiga

Játszótér hulladékokokból

Játszótér hulladékokokból

2015-09-28 Views: 5977 ÉPÍTÉSZET, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Érdekes játszóterek

szoborszerű mászóka

Játszótér? Ez? Valóban, a  girbe-gurba alkotás inkább egy különleges szobornak látszik. Ám a Hurokerdő nevű kuszaság egy mászóka. Izgalmas lenne felfedezni, de igen sokat kellene hozzá utaznunk. Ebből a szoborszerű mászókából ugyanis csak egyetlen darab készült, mégpedig Japánban.

különleges játszótér

Ez a játszótér sincs közel, de aki véletlenül Szingapúrban jár, feltétlenül kutassa fel! Az egyik legnagyobb parkban (Bishan-Ang Mo Kio Park) kell keresni ezt a vidám játszóteret. A sok érdekesség közül a falábakon álló, buborékablakos pink doboz lett a kedvencem. A képeket böngészve a játszótér melletti színes játszódombokkal tarkított tér lyukacsos falát is érdemes megfigyelni.

Bishan-Ang Mo Kio Park - Szingapúr

Nem csak színei, és formái miatt érdekes ez a szingapúri park. Igaz, hogy nem a kék csúszdatornyú játszótéren, de nem messze tőle a kerekesszékes gyerekek is játszhatnak. Ez nagyszerű dolog! Mivel ez a hónap a szuper játszóterekről szól itt az oldalon, hamarosan olyan játszótereket is megismerhetsz majd, ahol sérült és egészséges gyerekek is együtt játszhatnak.

játszótér kerekesszékes gyerekeknek

játszótér kerekesszékes gyerekeknek is

Bishan-Ang Mo Kio Park, Szingapúr

szingapúri játszótér kerekesszékes gyerekeknek

A Hurokerdő Hamikata városban áll, tervező: Suppose Design Office.

Források: channelnewsasia.com, commons.wikimedia.org, contemporist.com, juzrunon.com, landezine.com, play-scapes.com, the-ah-goh2-gang.blogspot.com.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások lezárva.