MENÜ

Mi van a divatrajz mögött

Mi van a divatrajz mögött?

a madárkilátó

A madárkilátó

2015-08-03 Views: 2768 L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Mesés ásványvíz

ásványvíz mesés címkékkel

Mesés helyen eredő forrásvíznek mesés címke jár. Kínában védett természeti környezetből származó víz kerül a Nongfu ásványvizek palackjaiba. Az új címkéken megismerhetjük ennek a nemzeti parknak néhány híres lakóját.

tavasz - ásványvíz egy nemzeti parkból

A tavaszi címkén a csokornyakkendőben feszítő ázsiai fű béka látható. A nyári címkén egy szintén igen elegáns gímszarvas és egy kecses japán daru szerepel.

nyár - Lushuihe Nemzeti Park - Kína

ősz - mesés ásványvíz címkék

Az ussuri barnamedve különleges halászata előtt töpreng egy keveset az őszi címkéken. Háttérben a Changbai hegység magasodik. A Kína és Észak-Korea határán futó hegylánc legtöbb csúcsa több mint 2000 méter magas, és ennek közelében ered a palackozásra kerülő víz.

tél - ásványvíz design

A telet bemutató ásványvizes palackokon az eurázsiai hiúz húzott korcsolyát. A gyönyörű címkék mesés világa felvillantotta a Lushuihe Nemzeti Park védett szépségeit. Köszönjük!

Ázsiai fű béka ásványvíz címkén

gímszarvas mesés ásványvizeken

Ussuri barna medve ásvnyvíz címkén

eurázsiai hiúz -  Brett Ryder ásványvíz címke illusztrációi

Brett Ryder illusztrátor és teremtményei

A Lushuihe Nemzeti Park ritka növény-és állatvilága a Horse Stúdió és Brett Ryder illusztrátor jóvoltából került az ásványvizes palackokra. A mesés címkék azért születhettek meg, mert az ásványvíz gyártó cég a gyermekeket, és fiatalokat kívánja új célcsoportként megcélozni termékeivel. Forrás: creativereview.co.uk, bpando.org.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások lezárva.