MENÜ

most végre kiderül

Most végre kiderül

Képeslapok a törpök hazájából

Képeslapok a törpök hazájából

2014-02-10 Views: 2777 ÉPÍTÉSZET, L, M, TI ÍRTÁTOK

Ti írtátok 1.

gyermekrajz pályázat - válogatás

Bizonyára emlékeztek még a Fundamenta Lakáskassza és a ludbriko.hu közös, nagy sikerű rajzpályázatára. A pályázati kiírás szerint rövidke szöveggel is kiegészíthettétek álomházaitok rajzát – ha volt hozzá kedvetek.

Ebben a 4 részes sorozatban a szöveges leírások alapján válogattam ki a kedvenceimet  az Ilyen házról álmodom elnevezésű pályázatra beküldött rajzaitok közül.

Fogadjátok őket szeretettel!

ti írtátok

“A kép egy mesebeli palotát ábrázol, melyben szívesen laknék, mint királykisasszony.”

Burda Kitti Noémi  – 8 éves

“A szüleimmel és a kishúgommal Budapesten, Pesterzsébeten egy társasházban, első emeleti lakásban élünk. Nagyon szeretem a lovakat, kedvenc hobbim a lovaglás. Szeretnék egy kiskutyát is. Ám anyukám azt mondta, hogy csak akkor lehet kutyánk, ha egyszer kertes házba költözünk. Álmaim házában lesznek saját lovaim és kutyám. Az biztos, hogy emeletes ház lesz és az egész család kényelmesen elfér majd benne. Remélem anyukámék hamar összegyűjtik rá a pénzt!”

Vastagh Réka – 9 éves Patrona Hungariea Katolikus Általános Iskola 3.a

“Ez egy tanya, nagy terasszal ami a házból lóg ki.”

Lakatos Szabolcs Némó 6,5 éves

“… ez a ház lenne amiben az egész családommal és a nagyszüleimmel együtt is elférnénk kényelmesen. Lehetne sok állatom meg nagy veteményes kertem is. Persze anyukám nem nagyon örülne mert sok az ablak, amit meg kell pucolni de én segítenék neki. És még egy nagy medencét is csináltatnék ahol a barátnőimmel fürödnék sokat.”

Fülöp Dorina  – 10 éves

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , ,

Mit szólsz hozzá?