MENÜ

illusztációcsokor

Egy csokor illusztráció

Lótuszok a város fölött

Lótuszok a város fölött

2016-04-09 Views: 3905 L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Virágzó álomszobák

alomszoba

Elegendő egy illatos virágcsokor is ahhoz, hogy beköltözzön szobádba a tavasz. Van azonban arra is lehetőség, hogy hosszabb időre marasztald a virágokat.

virágos_ikea

Nem csak a falak díszíthetők szebbnél-szebb virágos tapétákkal. Kisebb macerával jár, és könnyeben meg is valósítható, ha mondjuk az ágyadon, vagy szekrényeden nyílnak tapétavirágok. A következő képen a polcként használt fadobozok belsejében jelennek meg.

otletek_gyerekszoba

lakberendezes

Tapéta helyett virágmintás anyagokkal, ágyneműhuzatokkal, vagy díszpárnákkal is tavaszi hangulat varázsolható a szobában. Jó nézelődést a virágzó álomszobákban!

gyerekszoba lakberendezés

alomszobak

tiniszoba_ötlet

tiniszoba

isabelle.indd

gyerekszoba

lakberendezesi_otletek

alomszobak_gyerekeknek

gyerekszobak

viragos_gyerekszoba

A Gyerekszobákat és tiniszobákat bemutató sorozatban a gyerekek kortárs design tárgyakkal, a legújabb lakberendezési trendekkel találkozhatnak, melyek megmozgathatják fantáziájukat. A szülőkkel közösen pedig ötleteket kaphatnak saját szobájuk berendezéshez, dekoráláshoz.

A virágzó álomszobák forrásai: aletheiadsgns.com, ballerinastina.blogspot.com, divaaniblogit.fi, domino.com, familyliving.se, houseofturquoise.com, laybabylay.com, ministyleblog.com, sevendays.vasabladet.fi, thebooandtheboy.com, theshoppingmama.com, yellowtrace.com.au.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások lezárva.