MENÜ

Művészházak - játék

Művészházak – játék

a lego festő

A Lego festő

2015-02-13 Views: 3252 AJÁNLÓ, ÉPÍTÉSZET, L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Megújultunk!

gyerekbarát weboldal

Kedves ludbriko.hu olvasók!

Nagy örömmel indítjuk útjára megújult oldalunkat! Győzedelmeskedtünk a technika mindenféle ördöge felett, úgyhogy köszönjük kitartó türelmeteket, végre eljött a várva várt nap. Itt most gyorsan, mindenekelőtt, meg is köszönöm férjemnek, Endrének a sok-sok programozási munkát és vészelhárításokat: Köszönöm, Endre!

Az oldal célja, a tartalom jellege természetesen nem változott. Bár mi is nagyon szerettük a bő 3 évig működő régi oldal megjelenését, azért éreztük szükségesnek a váltást, hogy az új lehetőségeket kihasználva még színesebbé, érdekesebbé és interaktívabbá tehessük a ludbriko.hu-t.

Lehetőség nyílt új típusú játékok megjelenítésére, ezekből az “összekötős”-et már ki is próbálhatjátok, hamarosan jön még több is. Megújultak a képtologatós és a memóriajátékok is. Jó szórakozást nyújthatnak majd az új csúszkás cikkek is. Feléledhetett A nap képe rovat, és az új cikkekben már mindenhol nagyméretű képeket lehet nézegetni.

Mielőtt a megújult oldal felfedezésébe kezdenétek, egy másik jelentős változást is ki szeretnék emelni: bár elég szembetűnő, és már bizonyára észre is vettétek, a ludbriko.hu arculata, logója is megváltozott. Fogadjátok ezt is szeretettel!

Kellemes időtöltést, épületes szórakozást kívánok mindenkinek!

Gődény Éva

épületes szórakozás

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Mit szólsz hozzá?