MENÜ

Harangvirág krepp-papírból

Harangvirág krepp-papírból

epiteszet_gyerekeknek

Életre kelt! De vajon mi? – képes kvíz

2016-04-26 Views: 7613 KREATÍV, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Virágfüzér papírból

virágos papír girland

Ahhoz, hogy elkészíthesd vidám szobadíszedet, be kell szerezned a következőket: színes papírok; vastagabb, zöld lap; vízfesték, vagy temperára – a festés többi kellékeivel;  kötél; olló; tűző- és lyukasztógép; ragasztó. (Filctollal is díszíthetsz, nem csak festéssel!)

kreatív ötletek papírból

A legyezővé hajtogatott színes papírt (a képeken 22 cm x 28 cm-es lapból, 2 cm széles legyező készült) középen kell összetűznöd a tűzőgéppel, majd pedig ki kell alakítanod a szirmokat. A legyezőnek ne csak a végeit vágd formára. Majdnem középről indítsd el a vágást ahhoz, hogy utána szét tudd hajtogatni a szirmokat. Készíts két-három egyforma színű legyezőt, és vágás után ragaszd őket középen össze, hogy minél több szirma legyen a virágodnak.

ötletek

Ezután vágj ki egyforma méretű, különböző színű köröket, négyzeteket, és leveleket. A kilyukasztott, és díszített leveleket, valamint a négyzeteket fűzd fel váltakozva a kötélre. A virágokra először ragassz rá egy korongot a fenti képek szerint, majd a korongokat ragaszd rá a négyzetekre.

papírvirágok

A maradék színes-lap köröket díszítsd tetszésed szerint, és végül ezeket is ragaszd rá a virágokra. Ezután már nem marad más hátra, minthogy megtaláld a füzér legmegfelelőbb helyét a szobádban, és gyönyörködj benne!

kreatív

 

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások lezárva.