MENÜ

váza lufival

Váza lufival

Vizimentők tornyai - memóriajáték

Vizimentők tornyai – memóriajáték

2015-07-08 Views: 4129 L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Nyári álomszobák 1.

nyári álomszobák

Kedvenc kuckódat nem szükséges fenekestől felforgatni, elegendő néhány apróságot becsempészni a változatossághoz. Az Álomszobák sorozatban most két részben kaphatsz ötleteket ahhoz, hogy milyen színekkel, mintákkal lehet nyári hangulatot teremteni a szobádban. A héten megjelenő kreatív ötletajánlók alapján pedig te magad is készíthetsz divatos kiegészítőket.

álomszobák

A kaktusz igen divatos motívuma ennek a nyárnak. Ide kattintva olyan egyedi kaktusz készítéséről olvashatsz, amiből nagyszerű szobadísz válhat.

gyerekszoba - lakberendezés - ötletek

felfedezőknek - különleges gyerekszobák

Miami - színes ötletek - tiniszoba

A harsány, élénk színek mellett a világos, pasztellszínek is nagyon divatosak idén. Hogy milyenek a pasztellszínek? Néhány beszédes színnév segít elképzelni: babakék, babarózsaszín, barackvirágszín. Krémszíneknek, vagy habos színeknek is nevezik őket.

nyári színek - álomszobák

Az élénk színeket is segítenek elképzelni neveik. Vannak a cukorka- és nyalókaszínek, a fagylaltszínek, és ebbe a csoportba tartoznak a lufiszínek is. A legharsányabb színcsoport a papagáj- és műanyagszínek csoportja. A fenti képből kiderül, hogy a színcsoportok jól megférnek egymás mellett, így bármilyen szín is uralkodik a szobádban, jól illik majd hozzá a lufiváza. Próbáld ki!

tiniszoba ötletek

színes ötletek tini-és gyerekszobába

Forrás: szintan.hu. (A képek forrásáért kurzort a képek fölé!)

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólások lezárva.