MENÜ

kavicskaktusz

Kavicskaktusz

nyári álomszobák 1.

Nyári álomszobák 1.

2015-07-07 Views: 5393 KREATÍV, L, M, VIZUÁLIS KULTÚRA

Váza lufival

nyári kreatív ötlet - DIY

Egyszerű, és nagyszerű ötlet, a végeredmény pedig igazán látványos: váza lufikkal díszítve. A vidám vázák elkészítéséhez tiszta befőttesüvegekre, éles, jól vágó ollóra és lufikra lesz szükséged. Ha befőttesüveg éppen nincs otthon, de találsz bármilyen más üveget, az is megfelel. A képeken is látszik, milyen jól mutatnak. Fontos, hogy a lufi nagyobb méretű legyen!

könnyen elkészíthető és látványos

így készül a vidám színes váza

A lufit két helyen kell elvágni ahhoz, hogy csinos ruhája lehessen az üvegeknek. A jobb felső képen látható, hogy egy picit le kell vágni a lufi tetejét és le kell nyisszantani az elkeskenyedő, hosszúkás részét is. Azért fontos, hogy jól vágjon az olló, hogy egyetlen határozott vágással meg tudd oldani a dolgot, és szép legyen a végeredmény. Miután ezzel elkészültél, a bal alsó képen látható módon rá kell húzni a lufit a fejre fordított üveg aljára. (A lufi tetejét tágítsd ki a mutatványhoz.)

váza - DIY

Ha az első nem lesz tökéletes, próbálkozz újra, biztos sikerülni fog! Az a jó ebben, hogy nem lehet nagyon elrontani, mindig újra lehet próbálkozni. Ha belejöttél, akkor sorozatban készítheted a vidám és látványos vázákat a szobádba, a teraszra, vagy ajándékba is adhatod őket.

vidám váza gyorsan egyszerűen

Forrás: bkids.typepad.com.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások lezárva.