MENÜ

mozgásban

Mozgásban

Ezt is elbírja

Ezt is elbírja? Kísérletezz!

2015-02-18 Views: 3242 ÉPÍTÉSZET, L, VIZUÁLIS KULTÚRA

Mókás betűirodák

mozgó abc

Nyüzsgő, és különleges munkahellyé változott néhány betű egy reklám kedvéért. A fantáziadús átváltozás kitűnő hirdetés egy kreatív stúdió számára.

életre kelt betűk

A kreatív stúdiók olyan munkahelyek, ahol az ott dolgozók feladata, hogy szabadjára engedjék képzeletüket, és új, ötletes dolgokat találjanak ki. Ők álmodják meg, milyen legyen egy cég emblémája, azaz logója; hogy nézzenek ki a cég plakátjai, hirdetései. Az ő fantáziájuk eredménye egy cég reklámfilmje is. Persze nem csak cégek, vállalatok, hanem például múzeumok és színházak is kreatív stúdiókhoz fordulnak megjelenésük (arculatuk) megterveztetésekor. A kreatív stúdiók tehát amolyan ötletgyár félék.

betűből épület - animált gif

Ezeket az animált gifeket egy német kreatív stúdió saját maga reklámjának szánta. Úgy gondolták, ha a stúdió nevének betűiből, és a stúdió logójából különleges irodaházakat alkotnak, és  mókás kreatív emberek nyüzsgésével töltik meg őket, azzal felhívják magukra a figyelmet. Szerintem bevált az ötlet, tényleg figyelemfelkeltő és fantáziadús.

életre kelt abc

játék a betűkkel

animált gif - betűkből épületek

különleges abc - animált gif sorozat

fantáziadús betűk

Florian Schommer illusztrátor, grafikus tervező munkáit a Deepblue Networks számára a thisiscolossal.com-on fedeztem fel.

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , ,

Hozzászólások lezárva.