MENÜ

A 7 csoda Disney-ékkel

A 7 csoda Disney-ékkel

Űrvárosok 1.

Űrvárosok 1.

2014-03-01 Views: 3461 ÉPÍTÉSZET, L, TI ÍRTÁTOK

Ti írtátok 3.

ti írtátok 3.

Ezúttal az Ilyen házról álmodom rajzpályázatra érkezett alkotásaitok közül 5 felsős pályaművét láthatjátok. Ehhez a sorozathoz a rajzokhoz készített szöveges leírásaitok alapján válogattam ki a kedvenceimet a beérkezett sok-sok nagyszerű munkából.

“Nagyon szeretem a természetes anyagokat, ezért szeretném ha majd a saját házam kőből és fából épülne. Most is van egy nagy farönkökből készített teraszunk, de az nyitott ezért télen befúj rá a hó. Én pont emiatt szeretném, ha zárt lenne majd az enyém, olyan mint a rajzomon, és színes üvegekkel lenne beüvegezve, mert a napsugarak szivárványt rajzolnának a teraszomra minden reggel amikor felkel a nap.
Mivel nagyon szeretem a halakat ,ezért lenne egy kerti dísztavam, sok-sok aranyhallal. Nem szeretnék városban lakni, inkább erdő mellett, mert így megfigyelhetném az erdei vadakat, és természetesen házi állatokat is tarthatnék, így a konyhámban mindig friss házi csirkéből főne a vasárnapi húsleves a családomnak.
Én ilyen házban szeretnék lakni.”

Nyakas Máté, Szamoskér
Kálvin János Református Általános Iskola, Mátészalka – 6. oszt.

“Az én rajzom egy különleges képregényben szereplő álomház. Mert ha én egy képregény szereplő lennék, s a képregényben tölteném az egész életem, akkor biztos vagyok benne 100%-ig, hogy ilyen álomházat építtetnék a mesebeli építészekkel. Még az is lehet, hogy ki se tenném a lábam a mesés palotámból, mert olyan jól érezném magam a házban. De ha nagyon-nagyon fontos lenne persze kimennék. ( : D ).
Ezért én úgy döntöttem, hogy ha ilyen életet élnék, felnőtt koromban ilyesmi házban élnék legszívesebben. Úgyhogy én ILYEN HÁZRÓL ÁLMODOM ((mint amilyet rajzoltam)).”

Erhardt Lilla – 11 éves

“Mi egy kicsi bérházban lakunk, ezért én felnőttként egy nagy családi házat szeretnék. Lehetőleg egy erdő melletti házat akarok, ahol sok állat van és hatalmas a kert is. Én felnőttként állatorvos szeretnék lenni, mert nagyon szeretem az állatokat. A kedvenc hobbim a rajzolás és a tánc.”

Pásztor Viktória – 12 éves

“Olyan helyen szeretnék élni, ahol dombok és erdők között egy szép tó partján lakhatok, egy vízparti három szintes házban. Itt akkor pecázhatok amikor akarok és még állatokat is tarthatok. Ahol gyönyörködhetek a felkelő és lenyugvó nap szép fényében a nagy teraszomról.”

Hegedűs Dániel – 11 éves

“A ház egy faluban van, természet közelében. Elsősorban bulizásra van tervezve a tetőtéri és a földszinti terasz és az udvar. Sütögetni lehet a kemencében, grill sütőben vagy a tűzön. Lehet beszélgetni, focizni vagy túrázni a környéken. A ház modern dolgokkal van felszerelve. A teraszra – ahol a medence is van – nagy üvegajtók és ablakok nyílnak.”

Szabados Tamás – 11 éves

Tetszett? Mutasd meg másoknak is!
Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Címkék: , , ,

Mit szólsz hozzá?